Catalogus ‘Elektromechanische vergrendelingsoplossingen’

Artikel delen

ASSA ABLOY Nederland heeft een nieuwe catalogus ontwikkeld met de meest actuele elektromechanische producten en oplossingen van onder andere de merken LIPS, Nemef, ASSA ABLOY, effeff, IKON, ABLOY en VEMA.
 
De nieuwe catalogus biedt een compleet overzicht en staat vol met productbladen en uitgebreide productdocumentatie van deuropeners, grendels, magneten, toegangscontrolesystemen, paniekopeners en nog vele andere producten. Door een optimale afstemming van de producten en de concepten heeft u voortaan alle ingrediënten in huis om te komen tot de ideale deuroplossing. U kunt de catalogus aanvragen of online bekijken op www.assaabloy.nl/e-catalogus.
 
ASSA ABLOY Nederland B.V., Raamsdonksveer, (088) 639 47 60, www.assaabloy.nl