Exposanten aan het woord

Artikel delen

Waarom nemen de trouwe exposanten telkens weer deel aan Bouw Compleet? Evenementenhal vroeg het hun. Vooral de gemoedelijke sfeer en de full-service formule blijken aan te spreken.
 
Kingspan Unidek
‘Kingspan Unidek neemt sinds jaar en dag deel aan de Bouw Compleet Hardenberg. Tijdens deze beursdagen zorgen we voor een attractieve stand waar veel te zien en te doen is en waar bezoekers met al hun vragen terecht kunnen. De beurs in Hardenberg is voor ons een belangrijke beurs wat betreft de doelgroep groothandel en aannemerij. Dankzij het full-service concept met openingstijden tot 22:00 uur kunnen deze partijen na het werk onder het genot van een hapje en een drankje worden bijgepraat over onze (nieuwe) producten, bouwmethoden en –toepassingen’, aldus Christel Verbiesen-van Rens, Manager Marketing & Communicatie, Kingspan Unidek B.V.
 
Vlakglas Recycling Nederland
Jaarlijks genereert de woning- en utiliteitsbouw duizenden tonnen vlakglasafval. Hoewel vele bedrijven al selectief slopen en renoveren, is het aandeel vlakglas dat gescheiden wordt aangeboden voor recycling relatief laag. Vlakglasafval komt helaas nog te vaak bij het puin terecht. Dit betekent veelal hoge afvoerkosten. En: het is zonde van het milieu. Vlakglas Recycling Nederland heeft hiervoor de oplossing. De stichting zet zich in voor het structureel en systematisch inzamelen en recyclen van vlakglasafval.
 
FEIN
FEIN staat opnieuw op Bouw Compleet: ‘De belangrijkste reden hiervoor is zoveel mogelijk bezoekers te informeren over alle noviteiten die FEIN in de Bouw te bieden heeft. Zo heeft FEIN begin juni haar nieuwe MultiMaster geïntroduceerd. U kunt zelf ervaren hoe veel krachtiger en stiller de nieuwe MultiMaster is. Daarnaast trilt de nieuwe machine een stuk minder, waardoor u veel langer achter elkaar kunt en mag werken. Ook willen we onze noviteiten op het gebied van accessoires, de nieuwe bouwstofzuiger, accu schroefmachines en haakse slijpers promoten tijdens Bouw Compleet.’
 
Trespa
‘Na een tevreden deelname in 2013, is Bouw Compleet 2014 interessant voor Trespa omdat deze laagdrempelige beurzen ons in staat stellen onze producten en nieuwste ontwikkelingen op een persoonlijke en ongedwongen wijze te presenteren aan regionale ondernemers en relaties uit de bouwwereld. De gastvrije en gemoedelijke sfeer is uitermate geschikt voor een goede interactie.’