Exposanten Beton Vakdagen aan het woord

Artikel delen

Vilton bv ontwerpt, produceert, levert en monteert hoogwaardige en slimme systemen op maat. Van afstandhouders tot complete bekistingsystemen en van eenvoudig oplegvilt tot complete akoestische systemen. Systemen om beton te koppelen, af te dichten, te dilateren en te ontkoppelen. ‘De Beton Vakdagen is een beurs die perfect bij ons aansluit. Een echte vakbeurs waar de vakman graag naar toe gaat en ervaringen en vragen met onze adviseurs worden gedeeld. Op deze beurs staat weer een aantal mooie systemen centraal, zoals ons Pecafil universeel bekistingsysteem, akoestische oplossingen met CDM materialen, Spanslot droge betonkoppeling en de Egcobox koudebrugonderbreking. Oplossingen zijn zelden standaard. Kom daarom naar onze stand en laat u adviseren.’
 

‘Cemart BVBA is een producent van droge cementmortels en neemt deel aan Beton Vakdagen omdat deze vakbeurs voor de betonbranche ons de mogelijkheid biedt onze producten en diensten voor te stellen. Het biedt bovendien de kans om in contact te komen met nieuwe relaties. Bezoekers van de beurs krijgen aan de stand professioneel advies van onze vertegenwoordiger. Deze uitleg wordt bijgestaan door samples van onze producten, zodat de bezoekers een duidelijk beeld krijgen van onze bezigheden. Bovendien kunnen de bezoekers aan de stand afbeeldingen van onze projecten komen bekijken.’
 

Voor het vijfde jaar op rij neemt Decovan Machines deel aan de Beton Vakdagen te Gorinchem: ‘Jaar na jaar komen wij in contact met interessante gesprekspartners en potentiële klanten binnen de doelgroepen die voor ons belangrijk zijn. Dankzij de zeer professionele aanpak verlopen de contacten op een zeer aangename manier. Onze stand is steeds dermate ruim dat wij al onze machines kunnen tonen en voorzien van de nodige uitleg.’
Decovan Machines is onder andere invoerder en verdeler van diamantschuurmachines van het Zweedse Scanmaskin en industriële stofzuigers van eveneens het Zweedse Pullman Ermator, met een bijzondere focus op de problematiek rond fijn en gevaarlijk stof. ‘Als toeleverancier van deze professionele machines bieden wij de bezoeker tijdens de Beton Vakdagen de kans om kennis te maken met ons hele gamma. Tevens begeleiden de juiste personen u met alle expertise en noodzakelijk kennis.’
 

Hakron uit Nunspeet is al vanaf de allereerste editie deelnemer aan de Beton Vakdagen. In de loop der tijd zijn ook de divisies Hakron-Terwa, Innofix en Certacon (zie www,hakron.eu) hieraan toegevoegd. Pascal van Herk, commercieel directeur Hakron: ‘Op de Beton Vakdagen komen vakmensen uit de betonwereld samen. Als prominente speler op het gebied van producten voor de betonbouw wil Hakron graag haar noviteiten, kennis en mogelijkheden delen en bespreken met haar doelgroep. Deze beurs is daar uitermate geschikt voor. De goede voorzieningen op de beurs, de centrale  bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid zijn daarbij ook pluspunten.’  
 

‘De Beton Vakdagen is het enige evenement in de branche dat alle disciplines van de betonbouw combineert. Een overzichtelijke beurs die het beste van onze branche laat zien. Deze komende editie van Beton Vakdagen grijpt NOE-Bekistingtechniek aan voor de presentatie van verschillende producten en systemen. Zo kunnen bezoekers kennismaken met het bewezen NOEtop bekistingsysteem en met de NOEdeck vloerbekisting. Uiteraard is dit ook hét moment om uw projecten met één van onze engineers te bespreken.’