Geïsoleerde stalramen

Artikel delen

De oplossing voor boerderijen die verbouwd worden met behoud van authentieke details of voor nieuwbouw in oude landelijke stijl: nieuw gemaakte stalramen met een nostalgische uitstraling. Deze ramen van AGA Stalramen zijn gemaakt van aluminium (AlMg3) en voorzien van isolerende beglazing. De framedelen zijn thermisch van elkaar en het glas gescheiden en hebben geen koudebrug.
 
Alle modellen, afmetingen en RAL-kleuren zijn mogelijk. De ramen zijn leverbaar in de standaard profilering of met verdiept profiel aan de buitenzijde (voor de meest nostalgische uitstraling). Glas is – afhankelijk van het model – leverbaar in standaard HR++ glas met of zonder wienersprossen. Alle modellen zijn leverbaar met HR glas met wienersprossen in elke gewenste RAL-kleur. Ook speciaal glas (gefigureerd, gelaagd, warmte werend, geluidsisolerend, triple) is mogelijk.
Bij nieuwbouw worden de ramen geleverd met stelkozijn. Hierin is het aangepaste raam horizontaal verschuifbaar en is de hele spouwopening afgedicht. Ook is er een speciale variant beschikbaar voor potdekselwerk.
 
AGA Stalramen
www.agastalramen.nl
Standnr. 276