Hand gesmeed gereedschap

Artikel delen

Polet Quality Products is de Belgische fabrikant van hand gesmeed gereedschap voor tuin en bouw. Met ‘Polet Traditional’ biedt het bedrijf een assortiment kwaliteitsvolle producten aan: van spaden en schoppen tot en met gesmede stootijzers met ertalonblok. Deze stootijzers zijn beschikbaar met een punt of een beitel.

Het assortiment ‘Low Vibe’ hamers heeft een trilling absorberend hamerhoofd en handvat, gemaakt van gelegeerd staal. De gemakkelijke handgreep is ergonomische gevormd, waardoor deze hamer zeer efficiënt en comfortabel in gebruik is. Bijzonder hierbij is ook het ‘Finger Proof’ systeem waarbij uitsparingen met magneet voorzien zijn in het hamerhoofd voor nagels. Op je vingers slaan behoort hiermee voorgoed tot het verleden.
Zo is er ook een zaagbok voor boomstammen met een diameter tot 26 cm, 4 meter lengte en 150 kg. Met zijn unieke vergrendelsysteem en messen zit de boomstam stevig vast door zijn eigen gewicht en kan er veilig gewerkt worden. Heel de boomstam kan ingekort worden tot het einde, en het laatste deel kan gewoon doorgeduwd worden.

Polet Quatlity Products
www.polet.be
Standnr. 315