Hoogwaardige lijn bitumineuze afdichtingproducten

Artikel delen

Onder het motto: nieuw beschermen en oud behouden presenteert Wm-Hilgers haar Dobau® – afdichtingsprogramma. Dit programma bestaat uit een hoogwaardige lijn van bitumineuze afdichtingproducten van Duitse kwaliteit.

De afdichtingsproducten worden kant-en-klaar geleverd en zijn bestand tegen mechanische invloeden. Er is sprake van een snelle instelling en het zijn visceuze producten op basis van oplosmiddelen. De afdichtingsproducten veroorzaken daarom een intense binding met bitumineuze dakbanen.
Toepassingen zijn onder andere: verlijmen van platen op zuigende ondergronden, verlijmen van bitumineuze dakbanen, restauratie van bitumineuze dakbedekking en kelderafdichting.

Beaufort-Sealants
www.beaufort-sealants.com
Standnr. 305