Innovatieve spuitunit voor losmiddelen

Artikel delen

Op een werkvloer waar spuitapplicaties worden ingezet, zijn vaak problemen rondom aansluitingen, handmatig verpompen, overspray problemen die belastend zijn voor mens en milieu en de kwaliteit van het spuitbeeld. Gevolgen zijn overmatig spuiten, ongezonde werkomgeving en een wisselend kwaliteitsniveau in het resultaat. Batteryspray biedt de oplossing voor alle problemen rondom het aanbrengen van losmiddelen, losolie, ontkistingsmiddelen, sealers en andere bio-resistente middelen.

Met aandacht voor de bescherming van mens en milieu heeft Batteryspray een nieuwe generatie spuit applicaties ontwikkeld om onder andere ontkistingsmiddelen efficiënt aan te brengen. Voor het lossen of ontkisten van stalen, houten of kunststof bekisting zijn er meerdere losmiddelen inzetbaar. Het inzetten van de spuitunit voor het aanbrengen van het door u gekozen lossingsmiddel resulteert in kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Er is sprake van een constant spuitbeeld en constante kwaliteit. Geen overspray leidt daarnaast tot zuiniger, veiliger en schoner werken.
Batteryspray bestaat uit een mobiel inzetbare standalone spuitunit die geen enkele verdere aansluiting nodig heeft en daardoor op iedere locatie inzetbaar is. De unit is zeer eenvoudig in gebruik: men draait de sleutel om en kan op iedere gewenste plek, op ieder moment gaan spuiten. Daarnaast heeft het een robuuste frisse vormgeving. Door de constante druk ontstaat er een stabiele kwaliteit in het spuitbeeld, wat veel voordelen biedt. Denk hierbij aan het zuiniger verspuiten van onder andere losmiddelen en geen hinder van overspray, dus mens- en omgevingsvriendelijker gebruik.
Voorts kan de unit ook worden ingezet bij diverse andere bouwgerelateerde werkwijzen. De combinatie met het product BS Wetting Agent is onder andere een goede bronmaatregel bij asbestsaneringen: er vindt aanzienlijk minder stofemissie plaats. BS Wetting Agent kan ook worden ingezet ter voorkoming van kwartstofemissie tijdens zaag-, boor-, en slijptechnieken in de bouw en voor het verwijderen van behang. Batteryspray, BS Wetting Agent en BS Cleaning Agent zijn ontwikkeld door Batteryspray BV, een innovatief Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van hoogwaardige spuitapplicaties en producten voor de asbest-, bouw- en betonindustrie

Batteryspray B.V.
www.batteryspray.com
Standnr. 107