Lichte en snel te monteren vloerbekisting

Artikel delen

NOE-Bekistingtechniek neemt weer deel aan de Beton Vakdagen. Traditioneel staat de stand geheel in het teken van innovatie en inspiratie. Ditmaal is er extra aandacht voor de NOEdeck vloerbekisting.
 
De NOEdeck bekisting heeft een gering gewicht en kan door het beperkte aantal onderdelen in zeer korte tijd worden opgebouwd. Het systeem omvat stempels, langsliggers en aluminium bekistingspanelen met kunststof bekistingsplaten die voor een regelmatig platenpatroon zorgen. Het systeem is snel te verwerken en leent zich niet alleen voor in het werk gestorte vloeren, maar ook voor in het werk gestorte balkstroken en breedplaatvloeren.
De panelen zijn uitgevoerd met een terugliggende zijkant waardoor de paneelzijkanten schoon blijven en tijdrovend schoonmaakwerk zoveel mogelijk wordt voorkomen. De lichtgewicht aluminium panelen worden geleverd met kunststof (NOEboard) bekistingsplaat met maximale afmeting van 900 x 1.500 mm. NOEboard is een composietplaat met een sandwichstructuur. Dankzij de innovatieve opbouw heeft de beplating een langere levensduur dan gebruikelijke bekistingplaten.
De stempels van het NOEdeck-systeem zijn voorzien van een speciale valkop die tot 48 kN belastbaar is en in combinatie met de langsliggers een razendsnelle opbouw mogelijk maakt. De langsliggers worden geleverd met een lengte van 1.500, 2.100 of 2.400 mm.
 
NOE-Bekistingtechniek b.v.
www.noe.nl
Standnr. 123