Oersterke en veilige werkschoenen

Artikel delen

Buckler begint in de Nederlandse markt een steeds sterkere positie te krijgen. Zo heeft ieder product van dit merk een 100% rubberen loopzool. In veel gevallen zijn de zolen hierdoor voorzien van het HRO certificaat (olie- en hittebestendig tot 300 °C) en een SRC-certificaat (maximale slipbestendigheid).

Om de schoenen te maken worden alleen de beste methoden gebruikt, onder andere de oersterke Goodyear Welted methode. Buckler geeft daarom op deze Goodyear welted gemaakte schoenen en laarzen de garantie dat de zool nooit los komt van de schoen.
Naast kwaliteit, zijn innovatie en ontwikkeling belangrijk. Een recent voorbeeld hiervan zijn de Hybridz. De Hybridz combineren het gemak van een instapper met het comfort en de voordelen van een veterschoen. We horen u denken: ‘hoezo heeft niemand dit eerder bedacht?’ Een ander voorbeeld is de Largo Bay Vectra, de eerste sneaker-instapper op de markt. Dit combineert de looks van een sneaker met het gemak van een instapper. Het laatste voorbeeld, maar misschien wel de beste, is het Buckflex systeem. Buckflex is een ingebouwde ‘schoenlepel’ in onze instappers. Een klein extra stuk elastiek zorgt ervoor dat de instapper nét dat beetje meer open kan waardoor de instap nog makkelijker wordt.

Buckler
www.bucklerboots.nl
Standnr. 315