Ruim tweeduizend bouwmachines en trucks worden in twee dagen verkocht

Artikel delen

Het aanbod van Ritchie Bros.’ materieelveiling in Moerdijk op 25 & 26 september bevat momenteel al meer dan 2,300 machines en trucks. Het actuele aanbod is te doorzoeken op www.moerdijkveiling.nl. Tijdens de tweedaagse veiling zullen alle items aan de hoogste bieders verkocht worden zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen. Iedereen is welkom om te komen kijken naar de veiling of om mee te bieden.
 
Het aanbod van de septemberveiling van Ritchie Bros. is wederom zeer omvangrijk, met diverse grote en kleine machines die in het grondverzet, sloopwerk, transport, hijswerk en vele andere sectoren gebruikt worden. Enkele highlights die verkocht zullen worden:

  • 190 graafmachines, waaronder drie ongebruikte JCB 8035-ZTS minigravers en een Komatsu PC210-8 long reach graafmachine
  • 13 mobiele hijskranen, waaronder twee Liebherr LTM1160-5.1 160 ton kranen en twee Grove GMK4075-1 50 ton kranen
  • Meer dan 80 wielladers, waaronder een Volvo 150G, drie ongebruikte Hitachi LX290E’s en een Case 21E
  • Meer dan 40 dump trucks, waaronder een Volvo FM-400 dump truck en 15 Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI trucks met tipper
  • En nog heel veel meer

 
Geïnteresseerden kunnen tijdens de kijkdagen (22 tot 24 september) machines komen bekijken en zich voorbereiden op de veiling. Registreren om mee te bieden is gratis en het bieden zelf kan ter plaatse in het veilingtheater of live via internet (via www.rbauction.com). Heeft u interesse in het verkopen of kopen van machines en trucks? Ga voor meer informatie en het overzicht van het veilingaanbod naar www.moerdijkveiling.nl of bel de veilinglocatie in Moerdijk via 0168.392.200.
 
Dakar team presentatie
Aan het eind van de eerste veilingdag op 25 september wordt er een presentatie van een Nederlands Dakar team gehouden in het veilingtheater in Moerdijk. Iedereen is welkom om deze presentatie bij te wonen.