Softwareoplossingen voor de bouw

Artikel delen

Jaarlijks wordt de software van Kresoft Systems uitgebreid met extra functionaliteiten en bijkomende modules. Ook dit jaar kunnen de bezoekers van de Beton Vakdagen een aantal nieuwigheden, aangepast aan de noden van de bouwwereld, ontdekken op de stand.

Kresoft Systems heeft een interface met twee externe Track & Trace systemen ontwikkeld. Deze koppeling voedt de databank met gegevens (tijden, prestaties, afstanden, personen, bouwplaatsen, et cetera) waardoor nacalculatie van projecten minder tijdrovend en toch nauwkeuriger wordt.
In de ERP software van Kresoft Systems kan nu naast een mathematische analyse ook een grafische analyse bekeken worden, zowel van de kosten als van de opbrengsten: een grafiek toont de verdeling van kosten/opbrengsten en geeft de gebruiker de mogelijkheid om via drill down dieper in te gaan op deze kosten/opbrengsten.
De geïntegreerde documentbeheermodule is uitgebreid met categorieën en trefwoorden, alsmede met een rechtstreekse koppeling met Outlook. Dankzij deze uitbreidingen kan elk document in de gehele database terug gevonden worden in een minimum van tijd.

Kresoft Systems NV, ICT-partner voor de bouw
www.kresoft.be
Standnr. 151