Sportieve werkkleding

Artikel delen

Als je op zoek bent naar unieke werkkleding waarin je gezien mag worden; Fristads Kansas presenteert de nieuwe Gen Y collectie. Deze collectie combineert comfort, functionaliteiten en design geïnspireerd op de sportwereld.

De G en Y collectie biedt comfortabele en duurzame materialen, slimme functies en een comfortabele pasvorm in een nieuw, innovatief design. Een voorbeeld zijn de nieuwe craftsmen broeken. Dit zijn stevige, slijtvaste en kleurvaste broeken met een moderne, goed zittende pasvorm. Deze broeken zijn er tevens in een nieuw winddicht en waterafstotend softshell materiaal. In combinatie met een volledige nieuwe lijn T-shirts, overhemden, jassen en vesten mag je er zeker van zijn dat je er perfect uitziet.

Fristads Kansas
www.fristadskansas.com
Standnr. 315