Stofvrij renoveren

Artikel delen

Verbouwen/renoveren zonder stofoverlast in uw woning? Dat kan dankzij de nieuwe Airbo Aircleaner van Klop Innovations BV.

De Aircleaner heeft een gering gewicht (11kg), maakt zeer weinig geluid en de behuizing is oersterk en toch soft. Hierdoor wordt bij stoten tegen deuren, meubels of stuc-muren geen schade veroorzaakt. De cleaner is geschikt voor ruimten tot 700 m3.
De Aircleaner filtert de schadelijke stoffen uit de lucht door middel van drie filters en blaast schone lucht aan de achterzijde weer de ruimte in. Dit gaat volgens het zogenaamde recirculatie principe. Dit systeem zorgt er ook voor dat u zicht houdt op uw werk en voorkomt dat de overige ruimten (slaapkamers) in uw woning ook onder het stof komen. Afplakken van deuren is overbodig en u heeft geen last van dikke slangen over de overloop. Simpel en doeltreffend werken dus!

Klop Innovations BV
www.klopinnovations.com
Standnr. 315