Veilig kwartstofhoudend materiaal verwijderen

Artikel delen

Diamatic heeft in samenwerking met Blastrac twee nieuwe schuurmachines ontwikkeld voor het extra veilig verwijderen van kwartshoudend materiaal (en asbesthoudend materiaal). In combinatie met het juiste stofzuigersysteem zorgen deze machines ervoor dat er volledig stofarm gewerkt kan worden. Dit betekent dat het risico nihil is dat men geen gevaarlijke kwartstof inademt. Hierdoor wordt de gezondheid van uw personeel nog beter gewaarborgd.

Het systeem achter de BG-250A & BGS-250A zorgt ervoor dat, wanneer er wordt vastgesteld dat er niet voldoende zuigkracht wordt geproduceerd door het stofzuigersysteem, de machine direct afslaat. Hierdoor wordt de kans dat er kwartstof in de werkruimte komt bijna volledig uitgesloten.
Beide machines zijn te gebruiken in combinatie met een Ø250 mm diamantschijf, zijn erg mobiel, hebben een ergonomisch design en zijn zeer agressief in het verwijderen van dikkere laagdiktes. Het is tevens mogelijk om beide schuurmachines aan te sluiten om één stofzuigersysteem.

Diamatic Benelux
www.diamatic.nl
Standnr. 138