Alles voor uw persoonlijke bescherming

Artikel delen

Rehamij is totaalleverancier PBM en specialist in handschoenen. Met de merken SafeWorker en Assent wordt een compleet assortiment persoonlijke bescherming aangeboden. Het merk SafeWorker biedt werkhandschoenen, veiligheidsschoenen, werkkleding, oog-, oor-, adembescherming en – sinds kort – valbeveiliging aan.
 
De valbeveiliging is het nieuwste concept binnen de ‘SafeWorker Safety collectie’. De valbeveiliging bestaat uit harnassen, veiligheidslijnen, valstopblokken, positioneringslijnen en complete veiligheidssets. Het uitgebreide pakket handschoenen biedt diversiteit in coatings, leer en andere materialen zoals katoen. Er wordt tevens een variatie aan winterhandschoenen geboden. De SW 22 is een winterhandschoen met acryl terry voering. De handschoen heeft een zwarte nylon drager en NFT latex knokkelcoating. NFT zorgt voor een goede grip.
Deze herfst biedt de regenkleding van SafeWorker uitkomst. De Puflex Plus regenkleding is gemaakt van 100% PU. Puflex Plus is een stretchdoek dat minder snel scheurt dan regenkleding van ander materiaal. Het assortiment bestaat uit een signalisatieparka en –broek, regenjas, -parka, -broek en –overall. De kleding is soepel en ademend wat het draagcomfort verhoogt.
Het merk Assent biedt een complete werkoutfit voor de professional met een divers aanbod in bovenkleding, werkbroeken en winterkleding in vier kleurstellingen. Er zijn vijf items bijzonder geschikt voor de herfst/winter. Dit zijn drie verschillende vesten en twee winterjacks. Het Mildura sweatvest is voorzien van kraag en rits en verkrijgbaar in drie kleurstellingen. Het Salta vest in wit/antraciet heeft een bontvoering en is ideaal voor schilders en stukadoors deze winter. Het Junín sherpavest in antraciet/zwart heeft een polyester voering en kraag. Naast de vesten, worden er ook twee nieuwe jacks geïntroduceerd. Het witte Levin pilotjack heeft een bontvoering en het zwarte Presa winterjack is voorzien van fleecevoering.
 
Rehamij
www.rehamij.nl
Standnr. 615