Aluminium dak- en gevelproducten

Artikel delen

Meilof Riks bv laat op Bouw Compleet de kwalitatief hoogwaardige Vasco aluminium dakgoten en Aluvorm aluminium dak- en gevelproducten zien. Het assortiment bestaat uit diverse types dakgoten, verschillende felssystemen, kaders, luifels, windveren, gevelpanelen, dakranden, carports, pergola’s, gevelbanden en boeidelen.
 
Het bedrijf biedt een totaalpakket dat bestaat uit ontwerpen en ontwikkelen, produceren, leveren en monteren. De aluminium producten worden ontwikkeld en geproduceerd in overleg met woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en zorginstellingen.
Bij zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie zijn de aluminium bouwproducten van Meilof Riks bv toe te passen. De bouwproducten van aluminium lenen zich uitstekend voor een strakke en moderne uitstraling, maar passen ook bij gebouwen met een authentiek karakter. Voordelen van het gebruik van aluminium voor deze toepassingen is het geringe gewicht, de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is onderhoudsarm, waardoor schilderwerk overbodig wordt. Ook is het volledig recyclebaar. Het aluminium is altijd voorzien van een coating/laklaag en is in verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar. De producten hebben een korte levertijd en er wordt tien garantie gegeven. Grote lengtes zijn geen probleem.
 
Meilof Riks BV
www.meilofriks.nl
Standnr. 213