Anti-diefstal producten frustreren dieven

Artikel delen

Helaas leven we in een maatschappij waarin u uw waardevolle producten niet onbeveiligd kunt achterlaten. DoubleLock levert een breed gamma aan anti-diefstal producten voor onder andere vrachtwagens, containers, bestelwagens, aanhangwagens, watersport en caravans.
 
Veel van de anti-diefstal producten zijn SCM of ART goedgekeurd. Deze goedkeuringen worden vaak door verzekeraars geëist bij anti-diefstalproducten. Kenmerkend voor DoubleLock producten is de hoge kwaliteit, goede prijs/kwaliteitverhouding en gebruiksvriendelijkheid. De producten zijn in eigen beheer ontwikkeld, waardoor men in staat is om klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen en te leveren.
Nieuw is de DoubleLock Container Lock Junior Red. Dit is een compact uitgevoerd containerslot, dat haakt om de sluitstangen van de container. Het slot trekt zichzelf samen door middel van een ingebouwde veer. Het wordt geleverd met een discusslot, inclusief vijf sleutels. Het slot biedt een opvallende beveiliging door de signaalkleur.
 
Bick B.V. / DoubleLock
www.doublelock.com
Standnr. 632