Anti-kerntrekoplossing voor oplegsloten

Artikel delen

Inbrekers maken steeds vaker gebruik van de kerntrekmethode. In Nederland zijn ruim 1,2 miljoen voordeuren voorzien van oplegsloten. Speciaal voor de oplegsloten van LIPS en Nemef is een veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging ontwikkeld.
 
 
Kerntrekken is een methode waarbij inbrekers een schroef in de kern van de cilinder draaien en vervolgens de kern of de cilinder eruit trekken. De unieke anti-kerntrekrozet van LIPS en Nemef is SKG***® gecertificeerd en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De montage is zeer eenvoudig: vervang de huidige rozet op een voordeur door de veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging en verklein de kans op inbraak.
 
ASSA ABLOY Nederland B.V.
www.nemef.nl/anti-kerntrekbeslag of www.lips.nl/anti-kerntrekrozet
Standnr. 608