Bouw Compleet Venray onderdeel van Combi Vakdagen

Artikel delen

Zelden treft een beursbezoeker zo’n verscheidenheid aan bouw gerelateerde noviteiten en kennis aan als tijdens de COMBI Vakdagen in Venray op 4, 5 en 6 november 2014. Met slechts één entreebewijs bezoekt u niet alleen Bouw Compleet Venray, maar ook nog de beurzen Monument, Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing. Ook het Klein Transport Plein is aanwezig en kunt u diverse kennissessies bijwonen. Kortom; u komt ogen en oren te kort!
 
Het economisch herstel wordt langzaam ook in de bouw zichtbaar hoewel er nog een lange weg te gaan is. Hierdoor is het van het allergrootste belang om gezamenlijke doelstellingen, duurzame oplossingen, win-win situaties en lange-termijn relaties te realiseren. Hoe kunnen bedrijven effectiever samenwerken? Hoe kan verder invulling worden gegeven aan de kolomgedachte om een totaal palet te bieden aan alle ondernemers die in de bouwkolom actief zijn? Evenementenhal biedt met vier kwalitatieve vakbeurzen een platform voor de bedrijven die niet alleen in de brede bouwsector actief zijn, maar ook alle ondernemingen die actief zijn in het specialisme monument en renovatie, de installatietechniek, klimaatbeheersing, sanitair, verwarming, koudetechniek, besparingstechnieken, et cetera.
Met deze bundeling van krachten biedt de beursorganisatie opnieuw een impuls aan belangrijke branches binnen de Nederlandse economie. Vakbeurzen zijn en blijven immers een efficiënt en passend medium om contact te leggen en te onderhouden in elke branche. Zichtbaar zijn, ondernemen en investeren in persoonlijk contact. Dat zijn de sleutelwoorden om succesvol de markt te bewerken. Deze vier vakbeurzen bieden u de gelegenheid om uw bedrijf te presenteren en persoonlijk in contact te komen met uw doelgroep. Het bezoek aan deze vier vakbeurzen vindt plaats door middel van één entreebewijs.
 
Vier beurzen
De COMBI Vakdagen bestaan uit vier vakbeurzen: Bouw Compleet Venray, Monument, Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing
 
Bouw Compleet
Na de succesvolle vorige edities hebben veel oud exposanten zich weer ingeschreven voor de komende editie. Beursorganisator Frank Groenewegen: ‘De eerste drie edities hebben gezorgd voor een solide basis voor de toekomst van deze beurs. Veel deelnemers zien met deze beurs nieuwe mogelijkheden om klanten uit zuidoost-Nederland en Duitsland te ontmoeten. Net zoals in Gorinchem en Hardenberg werken we ook hier met de full-service-formule. Exposanten hoeven zelf niet te cateren op hun stand, alles wordt geregeld en de sfeer op de beursvloer is goed en laagdrempelig. Verder zijn er 4.000 gratis parkeerplaatsen.’
Deze vakbeurs richt zich met name op aannemers, gemeentevertegenwoordigers, werkvoorbereiders, timmerfabrikanten, meubelfabrikanten, jachtbouwers, architecten, onderhoudssectoren, woningbouwverenigingen en interieurbouwers. De exposanten presenteren de (interieur)bouwbranche, afvoegmaterialen, hoogwerksystemen, gereedschap, houtbewerkingsmachines, projectmeubilair, (kunststof) profielen, schuur- en freestechniek en afzuiginstallaties.
 
Monument
Deze vakbeurs biedt meer dan alleen een platform voor het ontdekken van producten ter conservatie, restauratie en renovatie. Ook kennisuitwisseling met betrekking tot financiële mogelijkheden, onderhoud en wet- en regelgeving maken onderdeel uit van het totale palet.
 
Energie & Besparing
Energie & Besparing is het vakevenement voor ondernemers die actief bezig zijn met energiebesparing in de utiliteitsbouw, hoogbouw en woningbouw. De vakbeurs speelt in op de actualiteit en biedt bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden en toepassingen die energiebesparingstechnieken bieden. Door de combinatie met Installatie Vakbeurs, die een exclusief platform is voor ondernemers en relaties uit de installatie- en sanitairbranche, ligt het accent, naast de energiebesparende sector, op de gehele installatiebranche.
 
Installatie Vakbeurs
Deze vakbeurs is een exclusief platform speciaal voor ondernemers en relaties uit de installatie- en sanitairbranche. Door de combinatie met Energie & Besparing ligt het accent op de gehele installatiebranche inclusief de energiebesparende sector. Strategisch partner UNETO-VNI bundelt haar seminaraanbod tijdens de vakbeurs.
 
Klein Transport Plein
Tijdens Bouw Compleet Venray is ook het Klein Transport Plein weer aanwezig. Dit plein biedt ruimte aan exposanten met bestelauto’s tot 3.500 kg, aanhangwagens, bedrijfswageninrichting, ritregistratie, track&trace, dakdragers, laad/lossystemen, accessoires en nog veel meer. Er komen veel MKB-ondernemers en zzp’ers naar de vakbeurzen en die hebben allemaal transportmiddelen nodig. Bestelauto’s en aanhangwagens bepalen dan ook voor een aanzienlijk deel het beeld van het Nederlandse wegverkeer. Ondernemers kunnen simpelweg niet zonder het gemak dat een bedrijfswagen biedt. Op het Klein Transport Plein tijdens Bouw Compleet Venray praten exposanten de bezoekers graag bij over de nieuwste ontwikkelingen in deze branche. Van innovaties in de bestelauto- en aanhangwagenbranche tot veranderingen wat betreft milieu- en regelgeving.