Closet zonder spoelrand in meerdere modellen

Artikel delen

De Sphinx Rimfree wandclosets zonder spoelrand van BV De Sphinx Maastricht dragen bij aan optimale hygiëne en schoonmaakgemak. In omgevingen met verhoogde veiligheidseisen betekent het ontbreken van randen die als verstopplek zouden kunnen dienen, een extra meerwaarde. Maar ook in de privé-badkamer wordt het Rimfree closet gezien als een aantrekkelijke optie.
 
Het Rimfree closet was al beschikbaar als wandcloset binnen de series Sphinx 300, Sphinx 365 en Sphinx 345. Ook de nieuwe badkamerserie Sphinx 420 new is nu voorzien van een Rimfree wandcloset. Sterker nog, in deze serie is Rimfree zelfs de standaard. In de Sphinx 345 serie is nu ook een staande closetcombinatie beschikbaar; het is daarmee het eerste staande closet dat is uitgevoerd als Rimfree.
De vormgeving van het Rimfree closet, zonder spoelrand of andere verborgen holten, draagt belangrijk bij aan reinigingsgemak. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten en ophopen. Tegelijkertijd zorgt de waterverdeler voor een hygiënisch, optimaal spoelgedrag. De waterverdeler, met innovatieve spoeltechniek, leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een adequate spoeling, ook bij kleine hoeveelheden spoelwater. De gehele binnenzijde van het closet is zeer eenvoudig stralend schoon te houden.
 
BV De Sphinx Maastricht, Maastricht, (043) 351 12 00, www.sphinx.nl, www.rimfree.nl