Drie-lagen systeem houdt lichaam droog en koel

Artikel delen

Het speciaal door Craft ontwikkelde drie-lagensysteem houdt het lichaam koel en droog. Dit gebeurt zowel bij fysieke inspanning onder zeer warme omstandigheden (Stay Cool), als onder zeer koude omstandigheden (Keep Warm). Dankzij de perfecte pasvorm en de comfortabele stoffen is de kleding ideaal voor het leveren van optimale prestaties tijdens het werk.
 
Dankzij de combinatie van drie elementaire kledinglagen kunnen harde werkers een voor hen perfect micro-klimaat creëren, zowel binnen als buiten. De kleding is geschikt voor alle niveaus van inspanning. Elke laag is even belangrijk. Samen vormen de drie lagen een complete keten. Dankzij ventilatie en actieve vochtafvoer blijft de lichaamstemperatuur constant, zodat de huid droog en prettig aanvoelt.

  1. Microklimaat Baselayer. Craft functioneel ondergoed is ontworpen om dicht op de huid te dragen. Vandaar, dat het materiaal bestaat uit huidvriendelijk poleyester, met vlakgestikte naden die niet irriteren. Dankzij het gebruik van holle vezels en de open vezelstructuur wordt transpiratievocht direct afgevoerd van de huid naar de volgende kledinglaag, om daar te verdampen. Zo blijft de huid droog en de lichaamstemperatuur constant.
  2. Isolerende Midlayer. Deze isolerende tussenlaag geeft het transpiratievocht door naar de volgende laag. Hierdoor blijft de huid droog en de lichaamstemperatuur constant. De isolerende werking voorkomt tegelijkertijd dat de huid teveel afkoelt. Bovendien beschermt de tussenlaag tegen kou van buitenaf. Waardevolle warmte en energie blijven zo behouden.
  3. Beschermende protection layer. De buitenste laag biedt bescherming tegen wind, regen en kou, ongeacht de inspanning. Dankzij de ademende buitenlaag wordt overtollig transpiratievocht gewoon doorgelaten, om te verdampen in de buitenlucht.

 
Craft
www.craft.se
Standnr. 651