Dunne thermo-reflecterende isolatie

Artikel delen

Sedert 1998 brengt ATI dunne thermo-reflecterende isolatie op de markt in tal van Europese landen. De groep ATI investeert in de innovatie van haar producten en de ontwikkeling van nieuwe fabricageprocedés door thermoreflectie aan isolatie te koppelen: een innovatieve en doeltreffende wijze van isoleren.
 
In tegenstelling tot de traditionele dikke isolatie die de warmtestroom enkel beperkt door haar dikte, weerkaatst de reflecterende ‘barrière’ koud naar koud en warm naar warm. De ATI isolatie garandeert een stabiele bescherming en binnentemperatuur in afgesloten ruimtes, ongeacht de schommelingen van de buitentemperatuur.
ATI fabriceert drie gamma’s reflecterende isolatie:
Luchtbellen. Isolatiemateriaal bestaande uit één of meerdere lagen schuim, één of meerdere lagen luchtbellen (polyethyleen) en aan beide zijden bedekt met een 99% zuiver aluminiumvlak.
Multilagen. Isolatiemateriaal bestaande uit aluminiumfolies afgewisseld met lagen watten, schuim en glaswol.
Ademende multilagen. Isolatiemateriaal bestaande uit een afwisseling van lagen micro geperforeerde aluminiumfolies, watten, schuim en glaswol, in combinatie met een dampopen onderdakfolie (een product dat perfect kan ademen).
 
St. Middelkoop en Zn. BV
www.dunne-isolatie.nl
Standnr. 209