Duurzaam douchen in hotel

Artikel delen

Gasten van hotel Mercure Martiniplaza Groningen douchen onder Showerpipes met de waterbesparende EcoSmart technologie van Hansgrohe. De kamers van het hotel zijn namelijk uitgerust met vele voorzieningen die het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk maken.
 
De Raindance 180 EcoSmart Showerpipe en de Croma 100 EcoSmart Showerpipe zijn voorzien van een veilige thermostaat en bieden de gasten comfortabel doucheplezier. Dankzij de waterbesparende EcoSmart technologie wordt er tijdens het douchen zuinig met water omgegaan, terwijl het douchecomfort behouden blijft. Hotel Mercure Martiniplaza Groningen heeft een Green Key certificering.
De kranen en douches van Hansgrohe die zijn voorzien van de EcoSmart en/of CoolStart technologie voldoen aan de eisen die hotels worden gesteld om het GreenKey Gold label te mogen voeren. Met deze producten van Hansgrohe kunnen hotels hun accommodaties duurzaam inrichten en profiteren van een kostenbesparing op het water- en energieverbruik.
 
Hansgrohe, Westknollendam, (075) 646 14 00, www.hansgrohe.nl