HEBO lanceert webwinkel voor kozijnen

Artikel delen

HEBO Kozijnen uit Hengevelde heeft haar website uitgebreid met een webwinkel. Hier kunnen klanten hun producten online al uitzoeken. ‘Met onze vernieuwde website spelen we in op de behoefte van onze klanten’, zegt directeur Norbert Kuipers. ‘Steeds meer mensen willen van tevoren hun kozijnen nauwkeurig vergelijken. Dit kon natuurlijk al in onze mooie showroom, maar nu bieden we deze mogelijkheid ook online.’
 
Op www.hebo.nl kunnen klanten inloggen in hun eigen omgeving. Hier kunnen ze alle producten zoals houten of kunststof kozijnen, deurbeslag of accessoires als rolluiken en horren op hun gemak bekijken en vergelijken. De uitgezochte producten worden vervolgens in een verlanglijst geplaatst en naar HEBO verzonden. Kuipers: ‘Wij willen onze klanten van gedetailleerde en juiste informatie voorzien zodat ze een goede indruk krijgen van onze producten.’
Dus voortaan kun je de nieuwe kozijnen voor je woning in een paar muisklikken bestellen? Kuipers lacht: ‘Daar komt wel iets meer bij kijken, zover is de techniek voorlopig nog niet. Het doel van onze webshop is vooral om mensen vooraf kennis te laten maken met onze producten en alle mogelijkheden. Wanneer zij dan met hun verlanglijst in onze showroom komen, weten ze beter waar ze aan toe zijn. We kunnen onze klanten daardoor meteen heel gericht helpen.’
Naast het nieuwe, modernere uiterlijk, verbeterd bedieningsgemak en een webwinkel heeft de website ook andere voordelen. ‘Een steeds groter deel van onze dienstverlening wordt nu digitaal geregeld. Via onze website kun je bijvoorbeeld afspraken maken voor onze opleverservice of een bezoek aan de showroom. Daarnaast vind je er technisch advies, onze garantiecertificaten of tips over het onderhoud van kozijnen. In de toekomst willen we dit gaan uitbreiden.’