‘Hoe veilig is úw huis?’

Artikel delen

In Nederland is er sprake van 90.000 inbraken per jaar: dat betekent 7.500 keer per maand, of maar liefst 250 keer per dag. Negen van de tien huizen zijn niet inbraakveilig. Nemef laat zien wat woningbezitters zelf kunnen doen om inbrekers buiten de deur te houden.
 
De nieuwe folder en infographic ‘Hoe veilig is úw huis?’ van Nemef licht op speelse wijze de tien meest voorkomende inbraakmethodes toe en geeft tips om een inbraak te voorkomen.  Daarnaast komen diverse veiligheidsoplossingen aan bod om een huis goed te beveiligen. Vraag op www.nemef.nl/infographic de gratis folder aan.

Nieuw: LIPS anti-kerntrekrozet voor oplegsloten
 
Inbrekers maken steeds vaker gebruik van de kerntrekmethode. In Nederland zijn ruim 1,2 miljoen voordeuren voorzien van oplegsloten. Speciaal voor de oplegsloten van LIPS is een veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging ontwikkeld.
De unieke anti-kerntrekrozet van massief RVS is SKG***® gecertificeerd en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De rozet is zeer eenvoudig te monteren door de huidige veiligheidsrozet op de voordeur te vervangen voor deze nieuwe versie met kerntrekbeveiliging.

 
Kijk voor meer informatie op www.lips.nl/anti-kerntrekrozet
 

ASSA ABLOY Nederland B.V., Raamsdonksveer, (088) 639 47 60, www.nemef.nl