Hoogwaardige afdichting en verlijming

Artikel delen

Tremco illbruck laat op Bouw Compleet enkele noviteiten zien, zoals hoogwaardige brandbeschermingsproducten, lijm met een zeer hoge aanvangshechting en folie om aansluitingen aan de binnenzijde van kozijnen op eenvoudige wijze luchtdicht af te sluiten.
 
Tremco illbruck is een Europese producent en dienstverlener van hoogwaardige afdichting en verlijming van kozijnen, gevels, interieur- en exterieurtoepassingen. Tevens biedt men oplossingen voor vloerafwerking, waterdichting en passieve brandwerendheid voor de bouw. Daarnaast heeft het bedrijf een assortiment voor diverse industriële toepassingen. Tot slot verleent men ondersteunende services en fungeert het bedrijf als kenniscentrum op het gebied van luchtdicht Bouwen (illbruck) en brandwerendheid (Nullifire).
Nullifire levert hoogwaardige brandbeschermingsproducten in combinatie met professioneel advies. Brandbeschermingsproducten van Nullifire worden aangeboden in de volgende categorieën: coatings, kitten, mortels, voegafdichtingen, folies, manchetten, tapes en schuimen.
Illbruck SP350 Perfect Tack us een nieuwe lijm met zeer hoge aanvangshechting. Deze lijm bereikt zeer snel zijn eindsterkte, maar is tevens makkelijk uit te spuiten. Uitermate geschikt voor het verlijmen van voorwerpen op plafonds en verticale oppervlakken.
Illbruck ME350 Vliestape Interieur is een nieuwe folie om aansluitingen aan de binnenzijde van kozijnen op eenvoudige wijze luchtdicht af te sluiten. Volledig zelfklevend, geschikt om af te werken met pleister, eenvoudige en snelle bevestiging.
 
tremco illbruck
www.illbruck.nl
Standnr. 642