Innovatieve beveiligingsoplossingen

Artikel delen

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let het bedrijf bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging.

Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG, ABUS Pfaffenhain GmbH en ABUS Seccor GmbH, met wereldwijd ongeveer 3.000 medewerkers. Voorbeelden zijn ABUS Titalium hangsloten, plug&play draadloze camerasytemen en CodeLoxx elektronische cilinders met cijfercode (toegang zonder sleutel of transponder).
 
ABUS
www.abus.nl
Standnr. 635