Nauwkeurige verf- en lakranden

Artikel delen

Een klein karwei, een uitstekend resultaat: deze eenvoudige formule geldt al 75 jaar voor tesa tapes. Dat komt mede door een klassieker: tesa Krepp ®. Deze tape zorgt al sinds 1936 voor zeer nauwkeurige verf- en lakranden. Deze maskeringtape behoort inmiddels tot een grote familie met tal van klantgerichte en innovatieve producten voor industrie, handel, beroepsschilders en vaklieden.
 
Een belangrijke factor bij het succes van de 75 jaar lange geschiedenis is de nauwe samenwerking met gebruikers en klanten. Ideeën en succes berusten volgens tesa op de kennis van de individuele behoeften van gebruikers en klanten. Zelfs de allereerste ‘tesa Krepp ®’uit 1936 was een waarachtige innovatie. Dankzij voortdurende onderzoeken is het bedrijf nu op veel terreinen toonaangevend in de wereld. Zo’n 220 onderzoekers en ontwikkelaars zorgen voor voortdurende vooruitgang met nieuwe uitvindingen en kwaliteitsverbeteringen van bestaande producten.
 
tesa BV
www.tesa.nl
Standnr. 613