Oersterke en veilige werkschoenen

Artikel delen

De eerste voorbodes van de komende herfst hebben zich al aangekondigd. Buckler Boots is er klaar voor: zij laten op Bouw Compleet een uitgebreid assortiment volledig waterdichte producten zien,  passend bij iedere doelgroep. Buckler Boots biedt waterdichte S3 werkschoenen met een comfortabele pasvorm, lederen werklaarzen voor de meest uiteenlopende toepassingen en de meest comfortabele S5 rubber/ neopreen laarzen die er op de markt zijn.
 
Alle producten hebben een innovatieve achtergrond wat resulteert in een hoog draagcomfort. De schoenen en werklaarzen zijn voorzien van een waterdicht membraan. De rubber/neopreen laarzen van Buckbootz met ademende voering zijn volgens eigen zeggen uniek in de markt.
Nieuw is verder Hybridz: deze schoen combineert het gemak van een instapper met het comfort en de voordelen van een veterschoen. Deze schoen is dan ook met veel enthousiasme ontvangen. Naast de zwarte uitvoering zijn er vanaf eind september ook de bruine en honey uitvoeringen leverbaar. Ook de Largo Bay Vectra, de eerste instapper onder de sneakers, is met open armen ontvangen. En vanaf begin november komt daar weer een nieuw model bij: Hyrize. Deze schoen herkent u meteen als familie van de Hybridz. Ook deze Hyrize maakt gebruik van dezelfde zool als de Hybridz. De uiterst comfortabele zool is HRO en SRC gecertificeerd.
 
Buckler
www.bucklerboots.nl
Standnr. 616