Raab Karcher sponsort Ronald McDonald Kinderfonds

Artikel delen

In 2014 heeft Raab Karcher diverse sponsoracties op touw gezet voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De Raab Karcher vestigingen door heel het land hebben tijdens klantenactiviteiten aandacht gevraagd voor dit goede doel. Klanten, leveranciers en medewerkers van Raab Karcher hebben hier hun bijdrage aan geleverd. Traditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag in september de Raab Karcher Fietstoertocht plaats. Ook dit evenement stond in het teken van het Ronald McDonald Kinderfonds.
 
Na de Raab Karcher Fietstoertocht werd het sponsorbedrag bekend gemaakt wat tijdens alle activiteiten is opgehaald. De cheque van € 10.255,- werd door Frank Heidanus, directeur Sales & Operations van Raab Karcher, overhandigd aan Marja van Bijsterveldt, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. Al ruim dertig jaar zorgt het Ronald McDonald Kinderfonds dat ouders en zieke kinderen dicht bij elkaar kunnen zijn tijdens een ziekenhuisopname of even samen kunnen zijn buiten de ziekenhuissfeer om.
Raab Karcher heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan. Het ondersteunen van een goed doel is één van de aspecten binnen het maatschappelijk ondernemen. Sinds 2014 is Raab Karcher sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds.  Daarnaast zijn er binnen Raab Karcher veel activiteiten op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 
Meer informatie is te vinden op www.raabkarcher.nl