Schoon, veilig en stofvrij bouwen en renoveren

Artikel delen

‘Alles bij ons draait om schoon en veilig werken. Tijdens Bouw Compleet in Hardenberg voegen we daar een nieuw product aan toe: PrimaCover Absorb, de budgetvriendelijke vloer- en trapbeschermer die de eigenschappen van schildersvlies en stucloper combineert’, aldus Edwin van Iersel van Primaverde. Dit bedrijf toont de merken Permafix afdekmaterialen, Permafix tapes en Curtain-Wall stofvrije afschermsystemen op de beurs.
 
[BT.09.14.Beursnieuws.Primaverde.jpg]
[Bs] Schoon en stofvrij (ver)bouwen met Permafix afdekmaterialen, Permafix tapes en Curtain-Wall stofvrije afschermsystemen.
 
Afdekken van vloeren en trappen tijdens bouw en renovatie voorkomt herstelkosten. Aan het assortiment Permafix vloerbescherming is PrimaCover Absorb toegevoegd. Deze budgetvriendelijke alleskunner is ideaal voor algemene toepassingen, zoals schilderwerkzaamheden, stukadoorswerk, interieurbouw en projectinrichting. Het is sterker dan schildersvlies, maar net zo absorberend. Bovendien is deze bescherming stukken lichter dan stucloper; dus geen gesjouw. Klaar met de klus? PrimaCover Absorb laat zich gemakkelijk opvouwen. Dat scheelt tijd bij het opruimen en een boel containerruimte.
Over schoon en veilig werken gesproken: Curtain-Wall past perfect in de nieuwe regelgeving rondom fijnstof. Het betreft een stofvrije scheidingswand voor het opsplitsen van de ruimte. Terwijl aan de ene zijde wordt verbouwd, kan aan de andere zijde het normale leven gewoon doorgaan. De uitstraling is bijzonder representatief; belangrijk voor plaatsen waar overlast onwenselijk is en waar bouwactiviteiten bij voorkeur uit het zicht moeten plaatsvinden. Denk aan kantoren, ziekenhuizen, winkels, scholen, banken, hotels en woningprojecten.
Dankzij het systeem van telescopische buizen zet één persoon Curtain-Wall binnen enkele minuten op. De folie kan tegen een stootje en wordt stofdicht aangebracht. Eventueel kan op elke willekeurige plaats een afsluitbare doorgang gecreëerd worden. De wand is een stevige en snelle oplossing die na gebruik handig opgeborgen en meegenomen kan worden.
 
Primaverde BV
www.primaverde.nl
Standnr. 432