Snelbouw rolsteiger

Artikel delen

Altrex presenteert op Bouw Compleet Hardenberg een aantal innovaties op het gebied van (rol)steigers, ladders en trappen. Innovaties als de nieuwe MiTower van Altrex geven nieuwe mogelijkheden voor afnemers. De MiTower is de eerste professionele snelbouw rolsteiger die binnen tien minuten door één persoon mag en kan worden opgezet.
 
Altrex heeft op basis van een steeds terugkerende vraag van gebruikers en diverse organisaties, zoals OnderhoudNL, een geheel nieuwe innovatieve rolsteiger ontwikkeld: een rolsteiger die door één persoon veilig kan worden opgebouwd. De MiTower is bovendien als trolley zeer compact te transporteren. Traditionele steigers moeten vanuit veiligheid en ergonomie met minstens twee personen worden opgebouwd. In praktijk is er niet altijd een tweede persoon beschikbaar.
 
Safe-Quick® GuardRail
Met de nieuwe Safe-Quick® GuardRail rolsteigers realiseert Altrex verder een nieuwe veiligere opbouwmethode. Deze steigers zijn nog veiliger, nog sneller en gemakkelijker op te bouwen en ook gevelvrij toe te passen. Vóór het betreden van het platform is altijd rondom bescherming aanwezig, ook tijdens de opbouw. Met de Safe-Quick® GuardRail worden veel schoren vervangen, waardoor er minder onderdelen nodig zijn. Met deze rolsteigers is ook veilig gevelvrij werken mogelijk. Er zijn dan geen schoren nodig aan de gevelzijde (indien maximaal 15 cm van de gevel). Zo kan vrij worden gewerkt zonder belemmerende schoren, ideaal voor bijvoorbeeld een schilder.
 
Altrex
www.altrex.com
Standnr. 650