Solide en superlicht dakpanelement

Artikel delen

Een solide en superlicht dakpanelement dat ook nog eens erg mooi is: Quadro by Icopal biedt een oplossing voor daken in nieuwbouw en renovatie. Het dakpanelement is zeven keer zo licht als een betonnen dakpan en daarom geschikt voor daken in vrijwel alle hellingshoeken: van 15 tot 90 graden.
 
Quadro by Icopal weegt slechts 7,2 kilo per vierkante meter. Toch is het dakpanelement ijzersterk, dankzij de meerdere lagen. Het dakpanelement heeft een onbreekbare stalen kern, aan beide zijden omhuld met een epoxy-coating. De toplaag is van een extra Quadro-by-Icopal-Buildup duurzame poedercoating, die in zwart, drie tinten grijs en baksteenrood verkrijgbaar is. Zo heeft het element voor ieder huis de juiste uitstraling.
De moderne en strakke uitstraling maakt het dakpanelement met name geschikt voor de huizen van nu, maar ook renovatieprojecten kunnen profiteren van de voordelen. De dakpanelementen kunnen over bestaande dakbedekking, zoals leien, shingels en golfplaten, heen gelegd worden. Door de goede pasvorm en veilige sluiting blijft het dak altijd waterdicht. De bevestigingsmethode zorgt voor een inbraakveilig dak. De solide dakpanelementen kunnen elk weertype aan: zon, strenge vorst, sneeuw en wind. Icopal geeft dan ook 30 jaar garantie op Quadro by Icopal.
 
Icopal bv, Groningen, (050) 551 63 33, www.icopal.nl