Uitgebreid cilinderprogramma

Artikel delen

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid, waarbij efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. Samen met keymakerrobots kan het bedrijf cilinderorders vaak al dezelfde dag uitleveren.
 
Het cilinderprogramma is zeer divers. Recentelijk zijn de DT1 en de New Wave 5-cilinders aan het programma toegevoegd; beide hebben een SKG***-keurmerk. De DT1 heeft een unieke 6+4-stiftentechniek, een disc én is voorzien van twee technische patenten. De New Wave 5 is een nog verder verbeterde versie van de al uitstekende New Wave 4. De verstevigde brug is hét verschil met de New Wave 4, die de SKG***-keuring al met gemak behaalde.
Ook op het gebied van elektronische oplossingen is er een innovatief traject gestart. Diverse modellen lockersloten (ELLcam®), elektronische cilinders (ELLsys®) en elektronisch beslag (ELLocks®) zijn hier de eerste resultaten van. ELLocks® kan worden geleverd in een online ‘in the cloud’-versie, en een offline-variant. De Mifare-technologie maakt het mogelijk om toegang te kunnen verlenen met bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Dit beslag is te gebruiken met alle gebruikelijke insteeksloten.
 
Mauer® Locking Systems
www.mauerlocks.nl
Standnr. 641