Watervaste pastalijm voor grootformaat tegels

Artikel delen

Met de nieuwe pastalijm PCI Pecicoll XL en een bijpassend projectlijmsysteem voor badkamers complementeert PCI haar aanbod aan pastalijmen. Dit product biedt een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, marktconforme toepassingsmogelijkheden en is geschikt voor zowel de tegelzetter als de opdrachtgever, met name de woningbouwcorporatie.
 
De flexibele, watervaste pastalijm voldoet aan de norm D2 TE voor toepassing in badkamers. Door de goede sterkte en het uitstekende standvermogen is de lijm geschikt voor het verlijmen van grootformaat tegels. Ook mozaïek kan worden verlijmd, want de kleur is wit. PCI Pecicoll XL kan worden toegepast op vele ondergronden, zuigend en niet zuigend, waaronder tegel-over-tegel. De tegelzetters die de lijm al hebben gebruikt waren zeer tevreden over de verwerkbaarheid. De gebruiksklare pastalijm wordt geleverd in een goed hanteerbare emmer van 14 kg.
Bij het samenstellen van het bijpassende waterdichtings- en lijmsysteem voor badkamers stond kostenvermindering op de voorgrond. Het systeem is afgestemd op toepassing in projecten. De te gebruiken producten hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding, een gering verbruik of zijn snelhardend. Vooral tijdwinst door het verkorten van wachttijden in het bouwproces staat centraal.
 
BASF Nederland B.V., Construction Chemicals, (088) 47 666 47, Oosterhout, www.PCI-Afbouw.nl