Werkkleding met hoge zichtbaarheid

Artikel delen

Ze kunnen u niet meer over het hoofd zien met de nieuwe reeks (multinorm-) hoge zichtbaarheidsmodellen van de Safety collectie van Dassy professional workwear. Daarnaast wordt het volledige safety gamma nog eens extra in de kijker gezet, dankzij een nieuwe safety catalogus.
 
Dassy completeert het bestaande aanbod aan veiligheidswerkkleding met een reeks nieuwe hoge zichtbaarheids- en multinorm-hoge zichtbaarheidsproducten. Zo komt er in de eerste categorie een werkbroek met en zonder kniezakken, een werkshort, -vest en -sweater bij. Deze vijf nieuwe modellen kregen een nieuwe ‘look & feel’ en zijn bovendien beschikbaar in het rood/grijs, een primeur in het veiligheidskleurenaanbod. De huidige multinorm lijn werd eveneens uitgebreid met vijf nieuwe multinorm-hoge zichtbaarheidsmodellen. Hier kan men kiezen uit twee werkbroeken met kniezakken, een werkvest, -overall of bretelbroek.
Alle tien nieuwe modellen zijn gecertificeerd naar de nieuwe EN ISO 20471-norm voor hoge zichtbaarheid. In tegenstelling tot de EN471 norm, classificeert deze ISO certificatie enkel nog de oppervlakte van het fluorescerend materiaal en de reflectiebanden (x), aangezien enkel de hoogste klasse van reflectiegraad is toegestaan bij deze norm (y).
 
Safety catalogus
De lancering van deze forse uitbreiding wordt bovendien nog eens extra in de kijker gezet dankzij een nieuwe Safety catalogus. Hierin worden alle safety producten uit de verschillende collecties uitvoerig omschreven en krijgt de lezer een duidelijk overzicht van alle toepasselijke normeringen en classificaties.
 
Alle aankomende modellen kunnen alvast ontdekt worden op de dassy website www.dassy.eu
 
Dassy Europe, Brugge (B), +32 50 799 320, www.dassy.eu