Combinatie van warmtebeeldcamera en IR-spotthermometer

Artikel delen

FLIR Systems introduceert de TG165 IR-beeldthermometer: een krachtige, betaalbare en compacte tool die onzichtbare warmtepatronen in beeld brengt, temperaturen nauwkeurig opmeet en beelden en metingen eenvoudig opslaat voor rapportagedoeleinden.
 
De TG165 is gebaseerd op de exclusieve Lepton® warmtebeeld micro-camera van FLIR en combineert een IR-spotthermometer met de kracht van een warmtebeeldcamera in één gebruiksvriendelijke tool. Dankzij deze combinatie van technologieën worden onzichtbare hot spots en cold spots vanaf een veilige afstand in kaart gebracht, waardoor problemen snel onderzocht en opgelost kunnen worden.
De beeldthermometer is gebruiksvriendelijk: u kunt er zonder verdere training direct mee aan de slag. De dubbele laserstralen markeren de randen van het meetgebied visueel en het dradenkruis lokaliseert het centrum van het meetgebied.  De TG165 is bestand tegen vallen vanaf een hoogte van 2 meter en is daardoor robuust genoeg voor professioneel gebruik. De TG165 heeft een adviesprijs van € 499,00 (excl. BTW) en is begin oktober wereldwijd verkrijgbaar bij de grote retailers van industriële testapparatuur.
 
FLIR Systems, Breda, www.flir.com