Complete opsporing van warmteproblemen

Artikel delen

Sensor BV heeft de perfecte oplossing voor het opsporen van warmteproblemen. Met de FLIR TG165 IR Thermometer behoren onaangename verrassingen tot het verleden.

Met de FLIR TG165 slaat Sensor BV een brug tussen IR thermometers die op 1 plek meten en de exclusieve FLIR warmtebeeldcamera's. Met de combinatie van deze twee zorgt de FLIR TG165 voor sneller, nauwkeuriger werk en daarmee meer zelfvertrouwen voor de gebruiker dat er achteraf geen onaangename verrassingen opduiken. De FLIR TG165 verandert de manier van problemen spotten. Zo kan hij gemakkelijk warme leidingen in muren detecteren, mechanische oververhitting vaststellen, elektrische problemen in kaart brengen en tocht detecteren door kieren en spleten. Als gebruiker kunt u er zeker van zijn dat u niets vitaals mist. En dat is wel zo prettig werken, voor u maar ook voor uw opdrachtgever.   Met de FLIR TG165 zijn warmtepatronen zichtbaar, meet u op betrouwbare wijze temperatuur en brengt u potentiële probleemgebieden snel in kaart door de ingebouwde laserpointer. Het intuïtieve menu maakt het gebruik van de Temperature Gun erg makkelijk. Afbeeldingen en data worden opgeslagen op een micro-SD kaart en kunnen tevens via USB worden gedownload naar uw PC of laptop om te gebruiken in rapportages.

Sensor BV
James Wattlaan 15
5151 DP DRUNEN
T.: 0416-369473
E-mail: info@sensorbv.nl
Website: www.sensorbv.nl