De ‘wow’-factor van kunststof gevelelementen

Artikel delen

Kunststof composieten zijn aan een opmars bezig in de bouwwereld. Architecten, bestekschrijvers en aannemers stappen steeds vaker over naar polyester vanwege de vele voordelen die dit materiaal biedt. Ook voor de gevel is polyester een uitstekend materiaal. Beers Bouwproducten komt daarom met voorzet-elementen van polyester. Zeer gemakkelijk te monteren, licht van gewicht, dus er hoeft weinig rekening mee te worden gehouden bij de fundering van een gebouw. Met name bij het aanpakken van bestaande gebouwen en kantoorpanden zijn dit belangrijke voordelen. En: met een gevelvoorzet-element van Beers Bouwproducten heeft u altijd iets unieks in handen. Een gebouw krijgt gegarandeerd de 'wow'-factor, want met polyester gevelelementen zijn vrijwel alle vormen te maken. Vormen die met andere materialen zoals beton, hout, zink of aluminium niet te realiseren zijn. Bovendien is polyester een bijzonder duurzaam materiaal. Het gaat wel 60 tot 100 jaar mee en past uitstekend binnen het gedachtegoed van maatschappelijk verantwoord ondernemen omdat het een natuurlijk product betreft.
Meer weten? Laat u ook overtuigen en kijk op www.beersbouwproducten.nl

Beers Bouwproducten
Houtkopersgilde 2A Medemblik
T. 0227 71 23 62
www.beersbouwproducten.nl