Honderden bouwmachines in aankomende veiling

Artikel delen

In december kunnen bedrijven uit de bouwwereld weer hun slag slaan in het Noord-Brabantse Moerdijk door mee te bieden op graafmachines, dumptrucks, kranen, laders en vele andere machines. Op het Nederlandse terrein van ‘s werelds grootste materieelveiler Ritchie Bros. zullen de machines en trucks weer rijendik opgesteld staan,. Deze worden op 11 en 12 december stuk voor stuk aan de hoogste bieders verkocht.
 
Op dit moment zijn er meer dan 850 machines opgenomen in het veilingaanbod. Enkele hoogtepunten van de veiling:

  • Volvo L120G uit 2013.
  • Scania R440 trekker uit 2010.
  • Meer dan 30 kippers, onder andere: twee keer Iveco Trakker 450 uit 2008; negentien keer Mercedes-Benz Sprinter 516CDI uit 2013 en vijf keer Mercedes-Benz 310CDI uit 2013.
  • Linde H80D-900 uit 2010.
  • Vier boren van Atlas Copco, model ROC D7-11.

 
Tijdens de kijkdagen kunnen geïnteresseerden in Moerdijk in alle rust machines inspecteren en testen. Na een kosteloze registratie (er kan wel een borgstelling gevraagd worden), kan men op de veilingdagen meebieden in het veilingtheater in Moerdijk of live via internet. Alle items krijgen een uniek ‘lot’ nummer en worden zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen verkocht aan de hoogste bieders. Ritchie Bros. veilingen zijn openbaar toegankelijk, dus iedereen is welkom te komen kijken.
Al meer dan honderd grote en kleine bedrijven hebben voor deze veiling in Moerdijk materieel ingebracht. Bedrijven die interesse hebben om machines te verkopen in een aankomende veiling kunnen bij Ritchie Bros. terecht.
 
Ga voor meer informatie en het overzicht van het veilingaanbod naar www.moerdijkveiling.nl of bel de veilinglocatie via (0168) 392 200.