Innovatieve gatzagen

Artikel delen

Boorwerk B.V. introduceert op Bouw Compleet enkele nieuwe ProFitgatzagen.

ProFit DiamondDry met Click & Drill is een diamand gatzaag die u droog kunt inzetten. De range loopt van 5 mm tot 110 mm. Het bijzondere van deze gatzagen is het Click & Drill systeem. Dit systeem maakt het mogelijk te werken met een centreerboor waardoor u niet meer kunt uitschieten bij het aanzetten van de gatzaag als u begint te boren. U kunt werken met een gewone boormachine (hoge toeren).
ProFit Multi Purpose Long is een gatzaag met een zaagdiepte van 152 mm. U zaagt moeiteloos door een houten balk van 150 mm of door een bakstenen muur. Eerst een gat boren met een 200 mm lange hout- of steenboor, diameter 10 mm.  Dan de gatzaag met geleidepen in het centreergat steken en zagen maar! De range loopt van 32 tot 210 mm.
Met de HM Endura gatzaag zaagt u met en handboormachine in 30 seconden door 8 mm dik constructie staal. Een elektromagnetische boorstandaard heeft u niet meer nodig! 

Pro-fit/ Boorwerk B.V.
www.pro-fit.nl / www.boorwerk.nl
Standnr. 190