Merkencatalogus voor werkveiligheidsartikelen

Artikel delen

Op 1 september verscheen de 350 pagina’s dikke catalogus van het nieuwe merk voor veiligheidsartikelen van MEWA. Met een frisse look wordt een groot aantal kwaliteitsmerken en een ruime keuze voor alle beroepen en branches gepresenteerd.
 
Fashionable veiligheidsschoenen van de Britse trendsetter Lee Cooper, elegante lage schoenen en rijglaarzen van het jonge label No Risk of de opvallend lichte en sportieve modellen van Ducati. Ze slaan allemaal een goed figuur op het werk en in de vrije tijd. Ook het merk Korsar werd duidelijk beïnvloed door de huidige trends in vrijetijdsschoenen, met een uitgebreide collectie in een meerkleurige materiaalmix.
Ook de handen willen goed en mooi beschermd worden. Op meer dan 50 bladzijden in de catalogus vindt elke vakman de juiste handbescherming in zijn favoriete kleur. Zo ook de nieuwe Korsar-modellen met antistatische eigenschappen (ESD) en de brandend actuele handschoenen voor lassers.
Omdat men vandaag de dag ook op het werk graag met pit voor de dag komt, voert ‘World Wide Work by MEWA’ workwear in het assortiment van geliefde merken als Lowa en Helly Hansen. Pilotenjassen, al jaren een succesnummer, kunnen besteld worden in diverse nieuwe kleurencombinaties en in een maatrange van XS t/m 5XL. Het hele team moet tenslotte comfortabel en in de juiste maat gekleed zijn.
 
MEWA Textiel-Service BV , www.mewa-service.nl