Nieuwe deurprofielen en online technische gids

Artikel delen

Het vinden van voordeuren en/of buitendeuren die aan alle eisen voldoen, is niet altijd een eenvoudige opgave. Maar met de nieuwe kunststof deurprofielen van Deceuninck hoeft men voortaan geen concessies meer te doen. De nieuwe Deceuninck Zendow#neo deuren combineren stijl, comfort, veiligheid, isolatie en energiezuinigheid. Verder introduceert Deceuninck een ‘online’ versie van haar technische kozijnen, ramen en deuren-gids.
 
Ter uitbreiding van het reeds bestaande Zendow#neo platform voor kozijnen en ramen presenteert Deceuninck haar nieuwe deurprofielen. Deze zijn eveneens uitgerust met de unieke Linktrusion-technologie en maken zo voortaan integraal deel uit van de bestaande Zendow#neo serie. Linktrusion combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Dit zorgt voor een zeer goede thermische isolatie. Door gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen vrij makkelijk ook grotere deuren gefabriceerd worden. Beide voordelen resulteren naar de eindgebruiker toe, in een hoger comfort en lager energieverbruik.
Met daarnaast de nieuwe online editie van de ‘Technische gids’ voor kozijnen, ramen en deuren biedt Deceuninck zowel voorschrijvers als aannemers een handig, overzichtelijk en uitgebreid online boekwerk aan. Zo kunnen eenvoudig doorsnedetekeningen, inbouwdetails, productkarakteristieken, onderhoudsrichtlijnen en antwoorden op de meest voorkomende vragen worden gevonden. Van wetgeving tot profiel- en/of kleurenoverzicht. Onder de hoofdrubrieken ‘ramen en (schuif)deuren’, ‘rolluiken’, ‘rolluikkasten’ en ‘luiken’ is een uitgebreid overzicht van het assortiment, alle plaatsing- en verwerkingsvoorschriften, vele technische doorsneden en meer te vinden.
 
Voor alle bouwprofessionals, waaronder architecten, is de meer dan 480 pagina’s tellende gids vanaf heden gratis te downloaden. Ga naar www.deceuninck.nl, klik rechtsboven op ‘Professionals’ en selecteer vervolgens in de linker navigatie ‘Technische gids’. Na uw registratie ontvangt u de complete gids onmiddellijk per mail.
 
Deceuninck nv, Hooglede-Gits (B), +31 76 561 78 34, www.deceuninck.nl