Prefab EPDM-loketten

Artikel delen

Met de prefab EPDM-loketten van Hakron wordt tijd (en dus ook kosten) bespaard op projecten. De loketten bestaan uit stukken EPDM die trapsgewijs worden toegepast bij de aansluiting tussen verticaal metselwerk en een hellend dak of vlak.

De loketten worden aan één kant tegen het binnenblad bevestigd en overlappen elkaar circa 80 mm. De loketten moeten in het metselwerk worden doorgevoerd tot tegen het binnenspouwblad, waardoor een waterkerende afdichting van de spouw ontstaat. Enkele voordelen van de prefab-loketten zijn de snelle en eenvoudige verwerking en dat ze kant-en-klaar op het bouwwerk aankomen. Ook zijn ze minder diefstalgevoelig dan lood en ze zijn milieuvriendelijk. Verkrijgbare kleuren zijn zwart en grijs. Kleuren rood en bruin zijn op aanvraag leverbaar.

Hakron Nunspeet B.V., Nunspeet, (0341) 27 88 10, www.hakron.nl