Succesvolle kranenserie verder uitgebreid

Artikel delen

Kranenspecialist Hansgrohe heeft aan het Logis assortiment een tweegreeps wastafelmengkraan en een tweegreeps keukenmengkraan toegevoegd. In Nederland zijn tweegreeps kranen een veelgevraagd product.
 
De nieuwe Logis 150 tweegreeps wastafelkraan biedt een ruime ComfortZone van 150 mm tussen de uitloop en de wastafel. Ideaal om bijvoorbeeld de haren onder de kraan te wassen. De duurzame, stabiele uitloop van gegoten messing biedt extra kwaliteit voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Het draaibereik van de uitloop is 120°.
De grepen zijn voorzien van een slanke gekleurde ring voor de aanduiding van warm of koud, binnenin zit de keramische stopkranen-techniek van Hansgrohe. Dankzij de QuickClean anti-kalkperlator is eventuele kalkafzetting eenvoudig met één vinger weg te wrijven. De nieuwe tweegreeps wastafelkraan is verkrijgbaar met of zonder wastegarnituur en is altijd uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie. Een speciale dynamische doorstroombegrenzer zorgt voor een zeer zuinig verbruik van maximaal 5 liter water per minuut, met behoud van comfort. De Logis kranen zijn ‘Made by Hansgrohe’ en de gebruiker krijgt vijf jaar garantie.
De nieuwe Logis tweegreeps keukenmengkraan biedt uitstekend gebruikscomfort in de keuken voor een aantrekkelijke prijs. De duurzame uitloop van gegoten messing heeft een in drie standen instelbaar draaibereik van 110°,150° of 360°. Dankzij de AirPower technologie ontstaat er een zachte, maar toch volle en krachtige straal met een waterdoorlaat van maximaal 12 liter per minuut. Ook bij de Logis keukenmengkraan zijn de grepen zijn voorzien van een slanke gekleurde ring voor de aanduiding van warm of koud, met binnenin keramische stopkranen. De Logis kranen zijn al verkrijgbaar vanaf 93 euro.
 
Hansgrohe Nederland, Westknollendam, (075) 646 14 14, www.hansgrohe.nl