Vezelbeton randkist

Artikel delen

Hakron introduceert Vezelbeton Randkist. Dit zijn platen die worden toegepast als verloren randbekisting van vloerplaten of als verloren vloerbekisting.
 
Bij toepassing als verloren randbekisting wordt de vezelbeton randkist uitsluitend gebruikt in combinatie met in het werk gestorte wanden in de eerste stortfase. Vezelbeton Randkist is voorzien van verankeringsvinnen, dit zorgen voor een goede verbinding met het ter plaatse gestorte beton. Ontkisten is niet nodig. De randkist is leverbaar in verschillende breedtes van 60 tot 400 mm, overige breedtes op aanvraag. De lengte is 1.300 mm (1.000 mm bij breedte 60 mm). Uitsparing (alleen mogelijk bij breedte 300 tot 400 mm), nagelgaten en boringen op aanvraag mogelijk tegen meerprijs.
 
Hakron Nunspeet B.V., Nunspeet, (0341) 27 88 10, www.hakron.nl