Vloer afdekken met ‘klittenband-effect’

Artikel delen

Easydek Beschermtechniek B.V. heeft Multi Cover Premium+ ontwikkeld voor het tijdelijk afdekken van Forbo Flotex. De unieke structuur van Flotex maakt het onmogelijk om het met traditionele afdekmaterialen af te dekken. De werking van Multi Cover Premium+ is gebaseerd op het ‘klittenband’-effect waardoor een optimale hechting gegarandeerd is. Dankzij het ‘klittenband’-effect is de vloer veilig beloopbaar en voorkomt het gevaarlijke situaties.

Flotex kenmerkt zich door miljoenen rechtopstaande vezels. Traditionele afdekmaterialen vinden op de rechtopstaande vezels geen hechting en verschuiven tijdens bouwwerkzaamheden. De Multi Cover Premium+ omzeilt dat probleem door zich dankzij de unieke non-woven vezelstructuur vast te grijpen aan de vezels van Flotex. Hierdoor ligt de Multi Cover Premium+ vast aan de ondergrond, zonder gebruik te maken van tape. De vloer is veilig beloopbaar en de kans op glij- en struikelgevaar wordt voorkomen.

Dankzij het ‘klittenband’-effect ligt het gelijk goed vast en is het gebruik van extra tape overbodig. De bovenkant van de Multi Cover Premium+ bestaat uit een licht dampdoorlatend membraam. Deze voorkomt het indringen van vocht en/of andere substanties vanaf boven. Vanaf de onderzijde kan de vloer nog wel in lichte mate uitwasemen.

Easydek Beschermtechniek B.V., Woudenberg
(0)33 – 285 9222, www.easydek.com