Voor een betere afbouw

Artikel delen

Het Technisch Bureau Afbouw uit Den Haag lanceert een nieuwe dienst: TBA Totaal. Deze dienst is speciaal gericht op grotere bouwprojecten en behelst kwaliteitscontroles en technisch advies bij alle fasen van de afbouw. Het gaat dan om stukadoorswerk, gepleisterde gevelisolatiesystemen, dekvloeren, vloerafwerkingen, terrazzo, systeemwanden en –plafonds en het bouwen met gipsplaten en gipsblokken.
 
Onder grote werkdruk worden vaak concessies gedaan aan de noodzakelijke omstandigheden op de bouwplaats. Er wordt dan met werkzaamheden gestart die eigenlijk nog niet mogen starten omdat het op de werkvloer te nat of te koud is. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat er schade kan ontstaan. Te denken valt daarbij aan scheurvorming en onthechting, met alle herstelkosten van dien.
 
Door de kwaliteitscontroles, schadediagnoses en vlakheid- en geluidmetingen van TBA Totaal kunnen dit soort faalkosten worden voorkomen. De adviseurs van TBA Totaal kijken of de werkomstandigheden goed zijn of dat er uitvoeringsfouten worden gemaakt.
 
Meer info: www.tbatotaal.nl