Werktuigen.nl lanceert zoekconcept met nieuwe Machinegids

Artikel delen

Werktuigen.nl, de online marktplaats voor machines en gereedschappen, heeft een nieuwe Machinegids ontwikkeld. Daarbij kan uit het aanbod van machines gezocht worden vanuit de merken en alles wat zich daaromheen bevindt. Wie zoekt op merk en model, krijgt productfoto's, technische informatie, maattabellen en video’ s te zien van nieuwe en tweedehands machines. Het aanbod aan materieel is in de nieuwe opzet flink uitgebreid.
 
De aspirant koper kan de modellen bekijken, de specificaties vergelijken en referenties lezen. Ook zijn de adressen vermeld van de dealers, waar men terecht kan voor onderdelen en voor nieuwe, gebruikte en verhuurbare machines.
Een groot aantal merken is reeds in de Machinegids opgenomen, zoals Case, Weidemann, Knikmops, Knegt, AllCat, Becx Machines, CMC Hoogwerkers en Frisian Motors. Binnenkort volgen de merken Fendt, Schaffer en Avant.
Vanaf begin 2015 kunnen dealers in de Machinegids op www.werktuigen.nl zelf nieuwsberichten over machine leveranties en andere ontwikkelingen plaatsen, inclusief video’s van de modellen. De vernieuwde website biedt ook promotie mogelijkheden voor importeurs van machines en gereedschappen. Elke week bezoeken ruim 50.000 potentiële kopers de marktplaats. Per dag worden er honderden nieuwe advertenties geplaatst, van heftruck tot graafmachine en van metaalbewerkingsmachine tot tractor. Op Werktuigen.nl worden jaarlijks ruim 80.000 advertenties geplaatst. Het bedrijf is ook actief in België (www.werktuigen.be) en Duitsland (www.werktuigen.de). Voor de internationale markt heeft Werktuigen.nl een Engelstalige versie ontwikkeld: www.w-equipment.com.