Zwaaivouwbare douchecabine

Artikel delen

De Design elegance inklapbare douchecabine van HÜPPE is ontwikkeld voor kleine bad- en doucheruimten. Ook is deze geschikt voor situaties waar een ruime doucheruimte is gewenst maar te weinig ruimte is, zoals vaak bij renovatie. De cabine kan direct na het douchen volledig tegen de wand worden ingeklapt, zodat de doucheruimte 100 % benut kan worden.

De HÜPPE Design elegance zwaaivouwbare douchecabine is ideaal voor kleine doucheruimten en geschikt om vrij in de ruimte te installeren. Er is geen beperking van hoeken en nissen. De deurelementen en zijpanelen zijn zowel naar binnen als buiten te vouwen, al gelang de situatie.
De toegang of te wel de breedte van de douchecabines is leverbaar tot wel 1.250 mm. Hiermee zijn nis situaties te creëren tot 2.500 mm. Deze zijn ontworpen voor gebruik van rolstoelen en rollators en voldoen ruimschoots aan de DIN-normen, die een breedte eisen van 1.200 mm. Ook de vlakke vloer en het feit dat er geen afdichtingsprofiel van toepassing is zorgt voor een barrièrevrije instap.
Zoals alle modellen van de serie HÜPPE Design elegance zijn deze vouwdeuren leverbaar in helder CE-gecertificeerd veiligheidsglas. Als decoratie is het zandstraal decor ‘Privatima’ te leveren. Deze decoratie bestaat uit een 80 cm hoog vlak die de privacy waarborgt. Beide uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden loopt. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en de consument kan de douchewand eenvoudiger reinigen.

HÜPPE B.V, Alblasserdam, (078) 610 20 22, www.hueppe.com